Esthetische Tandheelkunde

Esthetische tandheelkunde houdt zich bezig met het mooier en gezonder maken van het gebit. De eigen tanden worden zoveel mogelijk verfraaid, zonder deze te beschadigen. Het doel op de eerste plaats is een mooi, vitaal en sterk gebit, met behoud van de eigen tanden.

Technieken Ethetische Tandheelkunde

Er zijn diverse technieken mogelijk om het eigen gebit cosmetisch te verfraaien. Een mooie gebit resulteert in een zelfverzekerde glimlach en geeft tevens een goed gevoel. Onze esthetische tandheelkunde is er altijd op gericht dit op een esthetisch verantwoorde manier te doen zonder het eigen gebit te beschadigen. 

Verkleuring als gevolg van het drinken van koffie of thee is een van de meestvoorkomende klachten waar eigenlijk iedereen uiteindelijk mee te maken krijgen. Dit is niet altijd op te lossen met gebitsreinigen, maar door middel van het bleken van tanden kan een langdurend zichtbaar resultaat worden bereikt. Verder is ook het werken met bijvoorbeeld kleurechte vullingen en kronen van belang om een mooi cosmetisch resultaat te borgen. Na een esthetische behandeling heeft u een mooi, natuurlijk en sterk gebit!

Ons doel is een stralende glimlach

Of het nu gaat om een afgebroken hoekje, tandvlekken of een verkleurde vulling.  Ons uiteindelijke doel is dat u niet langer uw gebit hoeft te verbergen en breed uit kunt lachen op een familie foto. Neem contact op met onze praktijk en maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. Voor ieder probleem vinden wij een passende oplossing!