Implantaat

Een tandimplantaat is een kunstmatige vervanging van een volledige tand of kies tot en met de wortel. Op de plaats van de wortel wordt een titanium schroefvormige kunstwortel geplaatst. Dit implantaat vormt vervolgens de basis voor een op maat gemaakte kroon. Op deze wijze vervangt het implantaat de functie van de oude tand of kies.

Het plaatsen van een implantaat lijkt een ingrijpende behandeling, maar bestaat uit een korte ingreep in onze kliniek. De specialistische techniek rondom deze behandeling heeft zich sterk ontwikkeled tot een duurzame oplossing. Patienten ervaren de implantaten als een eigen tand of kies. Ze benaderen de natuurlijke functioneel als op esthetische vlak.

Ons doel is een stralende glimlach

Of het nu gaat om een afgebroken hoekje, tandvlekken of een verkleurde vulling.  Ons uiteindelijke doel is dat u niet langer uw gebit hoeft te verbergen en breed uit kunt lachen op een familie foto. Neem contact op met onze praktijk en maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. Voor ieder probleem vinden wij een passende oplossing!