Professioneel

Klantvriendelijk

N

Vakkundig advies

Kindertandarts Berkel en Rodenrijs

Een kindertandarts in de omgeving van Berkel en Rodenrijs kan een uitkomst zijn wanneer uw kind om bepaalde redenen moeite heeft met de tandarts. Een kindertandarts is opgeleid om kinderen te kunnen behandelen. Het behandelen van kinderen moet niet onderschat worden. Ze zijn totaal anders dan volwassenen en moeten dan ook anders behandeld worden. Een kindertandarts is zich hier zeer van bewust en handelt daarnaar.

Tandartspraktijk Bergschenhoek: een bevoegd kindertandarts in regio Berkel en Rodenrijs

In regio Berkel en Rodenrijs vindt u vrijwel geen kindertandarts. Kindertandarts bent u niet zomaar. Kindertandartsen hebben een postdoctorale opleiding gevolgd om de titel kindertandarts te krijgen. Tijdens hun extra opleiding hebben zij geleerd te werken met:

  • Kinderen met verstandelijke en/of lichamelijke beperkingen;
  • Kinderen met gedragsproblemen;
  • Kinderen die extreem bang zijn voor de tandarts;
  • Kinderen met medische problematiek.

Deze kinderen hebben vaak speciale aandacht nodig en de kindertandarts kan ze dit geven. Vrijwel alle kinderen vinden de tandarts een beetje eng. Voor sommige kinderen is het echter een extra grote uitdaging om naar de tandarts te gaan. Het is dan prettig als ze behandeld worden door een tandarts die precies weet hoe hij of zij met ze om moet gaan. Vaak laat de tandarts het kind stapsgewijs wennen.

Laat ons uw kind helpen!

Heeft u een kind dat in bovenstaande categorie valt of wilt u graag dat uw kind naar een tandarts gaat die goed met kinderen overweg kan? Dan is onze kindertandarts in regio Berkel en Rodenrijs perfect voor u. Om een controle in te plannen moet u zich eerst inschrijven. Dit kunt u doen door het inschrijfformulier in te vullen of door ons te bellen via 010 71 44 922 of 06 216 67 895.

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.