Professioneel

Klantvriendelijk

N

Vakkundig advies

Kindertandarts Rotterdam Alexander

Op zoek naar een goede kindertandarts in de buurt van Rotterdam Alexander? Tandartspraktijk Bergschenhoek zit dicht in de buurt van Rotterdam Alexander en hier werkt een bevoegd kindertandarts. Dit houdt in dat de tandarts gespecialiseerd is op het behandelen van kinderen. De tandarts weet niet alleen alles van kindergebitten af, maar is ook in staat om kinderen te behandelen die bang zijn voor de tandarts, die een lichamelijke of verstandelijke beperking hebben of kinderen met gedragsproblemen.

Hoe gaat de kindertandarts in de buurt van Rotterdam Alexander te werk?

Eerst moet de tandarts op de hoogte zijn van het gedrag van uw kind, zodat hierop ingespeeld kan worden. Daarna wordt besloten hoe de behandeling wordt uitgevoerd. Voor ieder kind geldt dat het belangrijk is dat hij of zij stapsgewijs moet wennen aan de tandarts. Dat begint vanaf de 2 jaar als u ze mee kunt nemen naar uw eigen behandeling. Op hun 3e kan er voor het eerst kort naar de tanden worden gekeken. Wanneer ze 4 jaar zijn wordt gestart met de halfjaarlijkse controles. Bij kinderen met gedragsproblemen of een beperking is het extra belangrijk om ze op tijd te laten wennen. Onze kindertandarts in regio Rotterdam Alexander weet daar alles van en zorgt dat uw kind op een rustige manier kan wennen aan de tandarts en dat een tandartscontrole rustig verloopt.

Neem uw kind mee naar de kindertandarts in regio Rotterdam Alexander

Als u graag wilt dat uw kind geholpen wordt door een vakkundige kindertandarts raden wij u aan zich in te schrijven bij onze Tandartspraktijk Bergschenhoek. Inschrijven kunt u via het inschrijfformulier. Ook kunt u bellen naar 010 71 44 922 of 06 216 67 895. Wij zorgen ervoor dat uw kind niet langer met angst naar de tandarts gaat.

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.