Professioneel

Klantvriendelijk

N

Vakkundig advies

Kindertandarts Rotterdam Noord

Zoekt u een kindertandarts in regio Rotterdam Noord? Tandartspraktijk Bergschenhoek staat bekend als kindertandarts. Wij begrijpen dat de tandarts eng kan zijn voor jonge kinderen. Daarom hebben wij een werkwijze ontwikkeld waarbij we het kind op een rustige manier laten wennen aan de tandarts. Zo kunnen we het kind goed behandelen zonder het bang te maken.

Tandartspraktijk Bergschenhoek: bevoegde kindertandarts in regio Rotterdam Noord

De tandarts en mondhygiënist bij Tandartspraktijk Bergschenhoek zijn dankzij de juiste scholing bevoegd kinderarts in regio Rotterdam Noord. Wij hebben een werkwijze opgesteld op basis van leeftijd:

  • Vanaf 2 jaar kunt u uw kind al meenemen naar de tandarts of mondhygiënist om hem of haar te laten wennen. Uw kind hoeft zelf nog niet behandeld te worden.
  • Vanaf 3 jaar kan voor het eerst in de mond van uw kind worden gekeken met behulp van een spiegeltje. Dat kan op de behandelstoel, maar ook terwijl uw kind bij u op schoot zit.
  • Vanaf 4 jaar kan worden gestart met halfjaarlijkse controles.

Voor kinderen is het aan te raden altijd om het half jaar opnieuw langs de tandarts te gaan. Het gebit van kinderen verandert snel en zo is de kans dat grote ingrepen nodig zijn kleiner.

Inschrijven bij Tandartspraktijk Bergschenhoek

Als u zich graag wilt inschrijven bij onze tandartspraktijk kunt u dit doen via het inschrijfformulier. Wanneer u al uw gegevens heeft ingevuld, nodigen wij u graag snel uit voor een kennismakingsgesprek of een reguliere controle. Inschrijven is ook mogelijk door te bellen naar 010 71 44 922 of 06 216 67 895. Hopelijk kunnen wij u en uw kind(eren) snel verwelkomen als nieuwe patiënt. Dan kunt u zelf ervaren dat wij een uitstekende kindertandarts in Rotterdam Noord zijn.

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.