Professioneel

Klantvriendelijk

N

Vakkundig advies

Mondhygiënist Bergschenhoek

Bent u op zoek naar een mondhygiënist in Bergschenhoek? Bij Tandartspraktijk Bergschenhoek kunt u een afspraak maken met een mondhygiënist. Deze zal uw gebit op een vakkundige manier controleren en behandelen. Bovendien adviseert onze mondhygiënist u graag zodat u in de toekomst geen problemen krijgt met uw gebit.

Wanneer is het tijd om onze mondhygiënist in Bergschenhoek te bezoeken?

Veel mensen weten niet zo goed wat het verschil is tussen een tandarts en mondhygiënist. Een mondhygiënist richt zich meer op preventie en voert vooral behandeling uit met betrekking tot gaatjes en tandvleesproblemen. Dit doet de tandarts ook, maar deze kan ook ernstigere tandproblemen behandelen. Wanneer u last heeft van het volgende is het verstandig om de hulp van onze mondhygiënist in Bergschenhoek in te roepen:

  • U heeft last van tandsteen;
  • Het tandvlees is rood en gezwollen;
  • Het tandvlees trekt zich terug;
  • Bij het poetsen begint uw tandvlees te bloeden;
  • U heeft gaatjes;
  • Tanden of kiezen zitten los.

Dit zijn allemaal goede redenen om een mondhygiënist te bezoeken. Deze zal u dan van uw probleem af helpen en advies geven om het in de toekomst te voorkomen.

Bezoek onze mondhygiënist in Bergschenhoek!

Als u graag een behandeling wilt ondergaan bij onze tandartspraktijk moet u zich eerst inschrijven. Dit gaat zeer gemakkelijk. U hoeft alleen maar het inschrijfformulier in te vullen en u staat bij ons in het systeem. U kunt ook bellen naar 010 71 44 922 of 06 216 67 895. Wij hopen u snel te kunnen helpen om uw mondhygiëne te verbeteren of te behouden.

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.