Professioneel

Klantvriendelijk

N

Vakkundig advies

Mondhygiënist Berkel en Rodenrijs

Zoekt u een goede mondhygiënist in de buurt van Berkel en Rodenrijs? Dan is Tandartspraktijk Bergschenhoek precies wat u zoekt. Bij onze praktijk kunt u niet alleen terecht voor tandheelkunde, maar ook voor mondhygiëne. Wij voeren onze behandelingen altijd zeer professioneel uit en proberen altijd zo transparant mogelijk te zijn naar de patiënt toe.

Mondhygiënist en tandarts in regio Berkel en Rodenrijs: wat is het verschil?

Wat is nu eigenlijk precies het verschil tussen de mondhygiënist en de tandarts? Veel mensen vragen zich dit af. Bij de tandarts wordt uw gebit onderzocht en wordt ervoor gezorgd dat u zo min mogelijk klachten heeft. Als u wel klachten heeft, worden deze behandeld. De mondhygiënist richt zich meer op het voorkomen van klachten. Het gebit wordt ook onderzocht en er worden tips gegeven om te voorkomen dat men last krijgt van aandoeningen aan het gebit. Wanneer toch problemen ontstaan, kan de mondhygiënist deze soms oplossen, maar het kan ook zijn dat moet worden doorverwezen naar een tandarts. Bij Tandartspraktijk Bergschenhoek kunt u terecht voor zowel mondhygiëne als tandheelkunde. Onze mondhygiënist in omgeving Berkel en Rodenrijs zorgt onder andere voor:

  • Voorlichting over mondhygiëne;
  • Gebitsreiniging;
  • Preventieve behandelingen;
  • Mondonderzoek (bijvoorbeeld door het maken van röntgenfoto’s);
  • Polijsten van vullingen;
  • Het aanbrengen van sealants zodat gaatjes worden voorkomen.

Schrijf u in bij onze tandartspraktijk in regio Berkel en Rodenrijs en bezoek onze mondhygiënist

Als u één van bovenstaande behandelingen wilt laten uitvoeren, kunt u een afspraak bij ons inplannen. U moet zich dan eerst inschrijven als patiënt bij onze praktijk. Dit kunt u doen via het inschrijfformulier of door te bellen naar 010 71 44 922 of 06 216 67 895. Dan nodigen wij u graag uit voor een kennismakingsgesprek of uw eerste controle.

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.