Professioneel

Klantvriendelijk

N

Vakkundig advies

Mondhygiënist Bleiswijk

Een professionele mondhygiënist in de buurt van Bleiswijk is zonder twijfel te vinden bij Tandartspraktijk Bergschenhoek. Deze kan u helpen bij al uw problemen rondom mondhygiëne. Wanneer u goed op uw mondhygiëne let, heeft u een stralend gebit en gezond tandvlees. De mondhygiënist voert niet alleen behandelingen uit, maar kan ook uw gebit controleren of u advies geven.

Een professioneel mondhygiënist in regio Bleiswijk

Een mondhygiënist richt zich met name op mondhygiëne en het voorkomen van gebitsproblemen. Er worden op deze manier aandoeningen aan de tanden en kiezen voorkomen. In een enkel geval zal de mondhygiënist deze moeten bestrijden. Bij grotere ingrepen zal echter worden doorverwezen naar een tandarts. Bij Tandartspraktijk Bergschenhoek in de buurt van Bleiswijk werken tandarts en mondhygiënist samen, dus het proces verloopt in zo’n geval heel snel. Werkzaamheden die vaak door een mondhygiënist worden uitgevoerd zijn:

  • Gebitsreiniging;
  • Het aanbrengen van sealants;
  • Preventieve behandelingen;
  • Het maken van gebitsafdrukken en röntgenfoto’s;
  • Polijsten van vullingen;

Advies van een mondhygiënist

De mondhygiënist kan u niet alleen behandelen, maar ook advies geven. U bent altijd welkom om langs te komen voor wat advies. U kunt zich bij onze tandartspraktijk inschrijven via het inschrijfformulier of door te bellen naar 010 71 44 922 of 06 216 67 895. Onze mondhygiënist in de buurt van Bleiswijk zorgt dat u kunt genieten van een mooi en gezond gebit.

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.