Professioneel

Klantvriendelijk

N

Vakkundig advies

Mondhygiënist Schiebroek

Bent u op zoek naar een mondhygiënist in regio Schiebroek? Tandartspraktijk Bergschenhoek in het gelijknamige plaatsje behandelt patiënten uit de regio, waaronder ook uit Schiebroek. U kunt bij onze praktijk terecht voor een goede mondhygiëne. Uw gebit zal stralen na een behandeling van onze deskundige mondhygiënist uit regio Schiebroek.

Een vakkundige mondhygiënist in regio Schiebroek

De mondhygiënist helpt u uw mondhygiëne te verbeteren en behandelt uw tandvlees wanneer u hier last van heeft. Vaak wordt de mondhygiënist ingeschakeld bij de volgende problemen:

  • Rood tandvlees;
  • Gezwollen tandvlees;
  • Terugtrekkend tandvlees;
  • Een combinatie van bovenstaande.

Wanneer u merkt dat u hier last van heeft, is het de hoogste tijd om onze mondhygiënist in regio Schiebroek te bezoeken. De mondhygiënist zal uw gebit en tandvlees onderzoeken, het gebit reinigen (tandsteen, plaque en aanslag verwijderen) en advies geven over het voorkomen van tandvleesproblemen. Daarnaast zijn er meerdere extra behandelingen die de mondhygiënist kan uitvoeren zoals het polijsten van vullingen en het maken van röntgenfoto’s en gebitsafdrukken.

Schrijf u in!

Als u graag gebruik wilt maken van de diensten van onze mondhygiënist kunt u zich inschrijven bij onze tandartspraktijk. Dit kunt u doen via het inschrijfformulier. Het is ook mogelijk om u telefonisch in te schrijven. Daarvoor kunt u bellen naar 010 71 44 922 of 06 216 67 895. Wij hopen u snel te kunnen uitnodigen voor een kennismakingsgesprek of uw eerste controle bij onze mondhygiënist in de buurt van Schiebroek.

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.