Professioneel

Klantvriendelijk

N

Vakkundig advies

Mondhygiënist Schiedam

Kom voor een professionele mondhygiënist naar Tandartspraktijk Bergschenhoek, vlakbij Schiedam. Wij helpen u met het verbeteren van de gezondheid van uw mond. Wilt u ook graag gezond tandvlees dat geen last geeft als u eet? Dan bent u bij ons op de juiste plek. Naast een behandeling bij een mondhygiënist hebben wij ook andere ingrepen in ons assortiment. Zo is het ook mogelijk om uw tanden te laten bleken.

U heeft uw mondhygiënist in de buurt van Schiedam gevonden!

Wij bieden u een garantie van perfecte zorg voor uw gebit aan. Dit komt naar voren in de professionaliteit van onze medewerkers. Met de benodigde kennis en kunde van het vakgebied, voorzien zij u van realistisch advies. U schakelt de hulp van een mondhygiënist vlakbij Schiedam in:

  • Voor uw tanden
  • Uw tandvlees
  • Als u wilt dat uw kiezen niet meer los zitten

Wat kunt u van ons verwachten?

Er zit een groot verschil tussen een tandarts en mondhygiënist. Een tandarts onderzoekt uw gebit en zorgt dat u zo min mogelijk last heeft van aandoeningen in uw gebit. Een mondhygiënist stelt samen met u een behandelplan op om bijvoorbeeld gaatjes te voorkomen of andere problemen op te lossen. Ze voorzien u van instructies met betrekking tot mondhygiëne.

Kom langs of maak een afspraak

De mondhygiënist die u zoekt in de buurt van Schiedam is Tandartspraktijk Bergschenhoek. Daarnaast komt u ook naar ons om uw tanden te laten bleken of voor de standaard tandartsbehandeling. Neem contact met ons op via 010 71 44 922 en maak uw afspraak direct.

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.