Online inschrijven

Inschrijven bij tandartspraktijk Bergschenhoek

Via onderstaand formulier kunt u zich inschrijven als patiënt. Na inschrijving ontvangt u binnen enkele minuten een bevestigingsmail. Wij nemen telefonisch contact met u op om een kennismakingsgesprek te plannen.

Ook ontvangt u per mail een vragenlijst om de gezondheid van uw gebit en tandvlees te inventariseren. Deze neemt de tandarts tijdens het kennismakingsgesprek met u door. Wilt u meteen een controle of behandeling inplannen of wilt u meerdere personen inschrijven? Dan kunt u dit in het opmerkingenveld vermelden. Natuurlijk is het ook mogelijk om u telefonisch in te schrijven via 010 71 44 922 of 06 216 67 895.

Gemakkelijk online inschrijven.

Inschrijfformulier

Reviews Tandartspraktijk Bergschenhoek

De ervaringen van onze klanten

Veel mensen hebben angst om naar de tandarts te gaan doch bij tandarts Haude loop ik fluitend naar binnen en fluitend naar buiten. Prik voor verdoving voel je bijna niet en uitstekende en bekwame behandeling. Mijn gebit is weer 100% gezond en ziet er mooi uit. Ingeval je een tandarts zoekt kan ik haar van harte aanbevelen.
Johan Vermeulen
Begin 2020 kwam ik bij deze tandartspraktijk terecht. Ik zocht een vakkundig, professioneel en eerlijke tandarts om mijn gebit aan een grondige onderhoudsbeurt te onderwerpen. Tandarts Haude is vriendelijk, heeft kennis van zaken en heeft mij met een aantal behandelingen uitstekend geholpen! Kortom: een aanrader voor het hele gezin.
Be Art
Zeer ervaren en geduldige tandarts. Neemt de tijd, ook voor kinderen.
Fleur Visser