[yoast-breadcrumb]

Over ons

Bij Tandartspraktijk Bergschenhoek werken professionals met passie voor hun patiënten en hun vak. Omdat de tandheelkunde voortdurend in ontwikkeling is, volgen alle teamleden een continue systeem van na- en bijscholing. Hierdoor kunnen wij u de best mogelijke moderne een complete zorg bieden.

Wij werken samen met een aantal hooggekwalificeerde specialisten zoals orthodontisten en kaakchirurgen.

Onze patiënten krijgen persoonlijke aandacht, vakkundig advies, een professionele en transparante behandeling. Wij adviseren welke mogelijkheden er zijn voor een gezond en mooi gebit. Onze patiënt beslist.

Heeft u vragen over onze werkwijze dan kunt u deze altijd via de mail, telefoon, of tijdens een bezoek aan ons stellen.

Klachten

Het is ons streven dat uw contact met Tandartspraktijk Bergschenhoek optimaal en zo prettig mogelijk verloopt. Ondanks de motivatie en inzet van ons team kan er iets gebeuren waarover u niet tevreden bent. Op deze pagina leest u hoe u dit kenbaar kunt maken.

Een klacht

Wanneer u bij Tandartspraktijk Bergschenhoek over iets ontevreden bent, kunt u hierover een opmerking of een klacht bij ons kenbaar maken dit kan via ons email adres: info@tandartspraktijkbergschenhoek.nl. Wij stellen het op prijs als u dit in eerste instantie aan de behandelend tandarts laat weten. Meestal leidt dit tot een oplossing. Mocht dit niet tot een oplossing leiden, dan kunt u gebruik maken van een onpartijdige klachtenregeling. Tandartspraktijk Bergschenhoek volgt de klachtenregeling zoals die is opgesteld door de beroepsorganisatie KNMT. Deze regeling kunt u vinden op http://www.ant-tandartsen.nl/

Neem contact op