Over onze praktijk

Passie voor perfectie

Bij Tandartspraktijk Bergschenhoek krijgen onze patiënten persoonlijke aandacht, vakkundig advies, een professionele en transparante behandeling en een prettige begeleiding. Als tandarts in Bergschenhoek adviseren wij welke mogelijkheden er zijn voor een gezond en mooi gebit.

Door de continue ontwikkeling in de tandheelkunde zorgen wij ervoor dat ons hele team na- en bijscholing krijgt. Wij willen ons continue verbeteren om de best mogelijke zorg te bieden aan onze patiënten. Ook werken wij met een vast en betrouwbaar team, waardoor er ook een fijne en persoonlijke benadering ontstaat met elkaar.

Goed geholpen.

Onze professionals

01.

Mondhygiëniste

Bij ons in de praktijk is ook een mondhygiëniste aanwezig die niet alleen voor de gebitsreinigingen zorgt, maar ook poetsinstructies geeft aan kinderen. Dit is eventueel al mogelijk vanaf twee jaar. Wij proberen dit op een speelse en educatieve manier uit te leggen, waardoor er vanaf een jonge leeftijd al een leuke en vertrouwde band ontstaat tussen kind en tandarts.

02.

Specialisten

Wij voeren in principe alle mogelijke behandelingen zelf uit, maar werken daarnaast  ook samen met vakkundige specialisten, zoals Maasstad Ziekenhuis voor kaakchirurgie en implantologie, Verwijspraktijk Belgisch Park voor endodontologie en Ortho Tan voor orthodontie.

03.

Bleken

Bij Tandartspraktijk Bergschenhoek kunt u terecht voor algemene tandheelkunde, esthetische – cosmetische tandheelkunde en preventieve behandelingen. Ook is het mogelijk bij ons je tanden te laten bleken. Dit is een pijnloze en simpele ingreep waardoor je vaak dezelfde dag al kunt stralen met mooie witte tanden!

04.

Spoedhulp

Pijnklachten in de avond of weekenden? Geen probleem! Omdat wij nauw samenwerken met Tandartsenpost010 kunt u altijd wel ergens terecht. In het menu onder Nooddiensten kunt u meer informatie over de praktijk vinden.

Video afspelen
Reviews Tandartspraktijk Bergschenhoek

De ervaringen van onze klanten

Veel mensen hebben angst om naar de tandarts te gaan doch bij tandarts Haude loop ik fluitend naar binnen en fluitend naar buiten. Prik voor verdoving voel je bijna niet en uitstekende en bekwame behandeling. Mijn gebit is weer 100% gezond en ziet er mooi uit. Ingeval je een tandarts zoekt kan ik haar van harte aanbevelen.
Johan Vermeulen
Begin 2020 kwam ik bij deze tandartspraktijk terecht. Ik zocht een vakkundig, professioneel en eerlijke tandarts om mijn gebit aan een grondige onderhoudsbeurt te onderwerpen. Tandarts Haude is vriendelijk, heeft kennis van zaken en heeft mij met een aantal behandelingen uitstekend geholpen! Kortom: een aanrader voor het hele gezin.
Be Art
Zeer ervaren en geduldige tandarts. Neemt de tijd, ook voor kinderen.
Fleur Visser