Over ons

Bij Tandartspraktijk Bergschenhoek krijgen onze patiënten persoonlijke aandacht, vakkundig advies, een professionele en transparante behandeling en een prettige begeleiding. Als tandarts in Bergschenhoek adviseren wij welke mogelijkheden er zijn voor een gezond en mooi gebit.

Ons Team

Door de continue ontwikkeling in de tandheelkunde zorgen wij ervoor dat ons hele team na- en bijscholing krijgt. Wij willen ons continue verbeteren om de best mogelijke zorg te bieden aan onze patiënten. Ook werken wij met een vast en betrouwbaar team, waardoor er ook een fijne en persoonlijke benadering ontstaat met elkaar.

Mondhygiëniste

Bij ons in de praktijk is ook een mondhygiëniste aanwezig die niet alleen voor de gebitsreinigingen zorgt, maar ook poetsinstructies geeft aan kinderen. Dit is eventueel al mogelijk vanaf twee jaar. Wij proberen dit op een speelse en educatieve manier uit te leggen, waardoor er vanaf een jonge leeftijd al een leuke en vertrouwde band ontstaat tussen kind en tandarts.

Specialisten

Wij voeren in principe alle mogelijke behandelingen zelf uit, maar werken daarnaast  ook samen met vakkundige specialisten, zoals Maasstad Ziekenhuis voor kaakchirurgie en implantologie, Verwijspraktijk Belgisch Park voor endodontologie en Ortho Tan voor orthodontie.

Bleken

Bij Tandartspraktijk Bergschenhoek kunt u terecht voor algemene tandheelkunde, esthetische – cosmetische tandheelkunde en preventieve behandelingen. Ook is het mogelijk bij ons je tanden te laten bleken. Dit is een pijnloze en simpele ingreep waardoor je vaak dezelfde dag al kunt stralen met mooie witte tanden!

Spoed

Pijnklachten in de avond of weekenden? Geen probleem! Omdat wij nauw samenwerken met Tandartsenpost010 kunt u altijd wel ergens terecht. In het menu onder Nooddiensten kunt u meer informatie over de praktijk vinden.

Vragen

Voor vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op het nummer 010-7144922 of 06-21667895.

Ook voor niet dringende vragen of voor het inplannen van eventuele afspraken kunt u altijd een mail sturen naar: info@tandartspraktijkbergschenhoek.nl

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.