Professioneel

Klantvriendelijk

N

Vakkundig advies

Spoed tandarts Rotterdam Alexander

Het is zeer handig om bij ernstige gebitsklachten een spoed tandarts in de buurt van Rotterdam Alexander te hebben wanneer u daar woont. Niet iedere tandarts werkt met spoeddiensten. Als u echter zeer ernstige klachten heeft, kunt u niet een paar dagen wachten tot u langs kunt komen. Bij Tandartspraktijk Bergschenhoek begrijpen we dat maar al te goed en daarom werken wij als spoed tandarts in de omgeving van Rotterdam Alexander.

Altijd hulp dankzij een spoed tandarts in de buurt van Rotterdam Alexander

Wij hopen niet dat het u ooit overkomt, maar het kan toch gebeuren dat u acuut hulp nodig heeft omdat er iets met uw gebit aan de hand is. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn wanneer u een ongeluk heeft gehad waarbij uw gebit beschadigd is geraakt. Wij kunnen zelf niet altijd 24/7 beschikbaar zijn. Wij werken daarom samen met andere tandartspraktijken in de omgeving. Wij wisselen elkaar af en zijn iedere keer enkele dagen bereikbaar als spoed tandarts in de buurt van Rotterdam Alexander. U kunt dan ieder moment bellen naar het noodnummer van de spoed tandarts die dan actief is en wordt gelijk geholpen. Als er meteen behandeling nodig is, wordt deze direct uitgevoerd. Het is belangrijk dat u daarbij het volgende meeneemt:

  • Uw verzekeringspas;
  • Uw legitimatie;
  • Uw pin of contant geld, want de behandeling moet meteen betaald worden.

Nadat u betaald heeft, kunt u de rekening uiteraard opsturen naar uw zorgverzekeraar om de kosten te declareren.

Word patiënt bij Tandartspraktijk Bergschenhoek

Als u snel gebruik wilt kunnen maken van onze diensten, moet u zich inschrijven. U kunt dan ook altijd onze spoed tandarts inschakelen in de buurt van Rotterdam Alexander. Inschrijven kan via het inschrijfformulier. Ook kunt u bellen naar 010 71 44 922 of 06 216 67 895.

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.