Professioneel

Klantvriendelijk

N

Vakkundig advies

Spoed tandarts Rotterdam

Een spoed tandarts in regio Rotterdam kan u niet alleen goede zorg bieden, maar is ook altijd bereikbaar bij spoed. Het kan voorkomen dat u snel geholpen moet worden met uw gebitsproblemen. Geen enkele tandarts is echter 24/7 aan het werk. Gelukkig zijn er tandartsen die werken met een nooddienst en zo spoedgevallen opvangen.

Welke spoed tandarts vindt u in regio Rotterdam?

Bij Tandartspraktijk Bergschenhoek werken we met een nooddienstregeling. Wij willen altijd voor u klaar staan. Als u bij ons patiënt bent, mag u gebruik maken van deze regeling. U kunt dan buiten openingstijden contact opnemen met onze praktijk of één van de andere praktijken waarmee wij de nooddienstregeling toepassen. Wij wisselen elkaar af, zodat er altijd een spoed tandarts voor u klaar kan staan in regio Rotterdam. Wij hebben zelf ook en mobiel nummer dat u kunt bellen bij een noodgeval overdag. Dan zullen wij u altijd proberen te helpen. ’s Nachts kunt u dan het nummer bellen van de praktijk die op dat moment waarnemer van de nooddienstregeling is. Wanneer u langs mag komen, is het belangrijk niet het volgende te vergeten:

  • Uw legitimatie;
  • Uw verzekeringspas;
  • Pin of contant geld (u kunt de kosten later gewoon declareren bij uw zorgverzekeraar).

Bel ons!

Als u overdag een spoedgeval heeft in regio Rotterdam kunt u dus onze spoed tandarts bellen op het mobiele nummer 06 216 67 895. Als u gewoon een afspraak wilt maken of u wilt inschrijven bij onze tandartspraktijk kunt u bellen naar ons vaste nummer 010 71 44 922. Inschrijven kan overigens ook via het inschrijfformulier. Doe dit snel en profiteer van onze diensten als spoed tandarts in omgeving Rotterdam.

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.