Professioneel

Klantvriendelijk

N

Vakkundig advies

Tandarts Bergschenhoek

Een goede tandarts in Bergschenhoek is snel te vinden. Tandartspraktijk Bergschenhoek is hier gevestigd en hier zijn al veel patiënten behandeld voor gebitsproblemen. Wij zijn geen gewone tandarts. Zo staan wij ook bekend als een zeer succesvolle kindertandarts en leveren wij spoeddiensten buiten onze reguliere werktijden om. U kunt bij ons dus rekenen op extra service.

Een tandarts in Bergschenhoek die net dat stapje extra zet

U kunt bij onze tandarts in Bergschenhoek altijd terecht voor een reguliere controle of voor een behandeling. Wij willen de patiënten echter meer bieden dan dat. Dat is dan ook de reden dat wij ook een nooddienst hebben. Wanneer u snel geholpen moet worden maar de praktijk is dicht, dan kunt u ons noodnummer bellen. Wij zorgen vervolgens dat u zo snel mogelijk geholpen wordt. Daarnaast staan we bekend als kindertandarts. Kinderen vinden de tandarts vaak eng en zien er erg tegenop om te gaan. Het is echter zeer belangrijk dat ze wel blijven gaan. Wij werken als volgt:

  • Vanaf de 2 jaar mag uw kindje al mee met uw afspraak om te wennen;
  • Vanaf de 3 jaar kunnen we voor het eerst bij uw kindje naar de tanden kijken;
  • Vanaf de 4 jaar moet uw kindje ieder half jaar op controle komen om in de gaten te houden of de tanden goed ontwikkelen.

Een afspraak maken

Als u bij ons een afspraak wilt maken voor een controle of behandeling moet u zich eerst inschrijven als patiënt. Wij worden dan uw vaste tandarts in Bergschenhoek. Inschrijven kunt u via het inschrijfformulier. U mag ook bellen naar 010 71 44 922 of 06 216 67 895. Hopelijk worden wij snel uw tandarts in Bergschenhoek.

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.