Professioneel

Klantvriendelijk

N

Vakkundig advies

Tandarts Berkel en Rodenrijs

Bent u op zoek naar een goede tandarts in de buurt van Berkel en Rodenrijs? In het nabijgelegen plaatsje Bergschenhoek vindt u een uitstekende tandartspraktijk genaamd Tandartspraktijk Bergschenhoek. Wij staan bekend om onze professionele en transparante behandelingen. U weet bij ons precies wat er gaat gebeuren en waarom. Wij willen dat u niet bang bent voor de behandeling, maar dat u zich juist op uw gemak voelt bij onze tandarts in regio Berkel en Rodenrijs.

Waarvoor kunt u terecht bij onze tandartspraktijk in de buurt van Berkel en Rodenrijs?

Wij voeren in de eerste plaats reguliere controles uit en proberen te voorkomen dat er uiteindelijk ernstige behandelingen moeten worden uitgevoerd. Ook kunt u bij onze tandarts in regio Berkel en Rodenrijs terecht voor mondhygiëne, cosmetische en algemene tandheelkunde. Wanneer u buiten onze openingstijden ernstige klachten krijgt, zijn wij altijd bereikbaar. U kunt dan gebruik maken van onze nooddienstregeling. Wij zijn daarnaast ook trots op het feit dat onze tandarts bevoegd kindertandarts is. Als u een kind heeft dat bang is voor de tandarts of een beperking heeft, kunt u bij ons terecht. Wij zorgen dat de behandeling zo prettig mogelijk verloopt voor zowel u als uw kind.

Hoe kunt u inschrijven?

Als u een afspraak bij ons wilt maken voor een controle moet u ingeschreven staan. Wanneer dit nog niet het geval is, kunt u dat zeer gemakkelijk doen:

  • U kunt het inschrijfformulier invullen;
  • U kunt bellen naar 010 71 44 922 of 06 216 67 895.

Wij hopen u snel te kunnen verwelkomen als nieuwe patiënt bij onze tandartspraktijk in regio Berkel en Rodenrijs.

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.