Professioneel

Klantvriendelijk

N

Vakkundig advies

Tandarts Bleiswijk

Bent u op zoek naar een professionele tandarts in de buurt van Bleiswijk? In het nabijgelegen plaatsje Bergschenhoek is Tandartspraktijk Bergschenhoek gevestigd. Wij staan erom bekend dat wij onze patiënten altijd persoonlijke aandacht en vakkundig advies geven. Daarnaast gaan wij bij al onze behandeling professioneel en transparant te werk. U weet bij ons waar u aan toe bent en wat er gaat gebeuren.

Tandartspraktijk Bergschenhoek: een professionele tandarts in de buurt van Bleiswijk

Ook wanneer u in Bleiswijk woont, bent u van harte welkom bij onze tandarts in Bergschenhoek. U kunt bij ons terecht voor tandheelkunde, mondhygiëne, parodontologie en endodontologie. Wij zijn geopend van maandag tot en met donderdag. Op vrijdag kunt u op afspraak langskomen. Ook hebben wij een nooddienstregeling. De tijden voor deze regeling zijn als volgt:

  • Van maandag tot en met donderdag na 17.00 uur.
  • Vrijdag, zaterdag en zondag na 8.00 uur.

U kunt vanaf deze tijdstippen bellen naar het noodnummer. Wij helpen u dan zo snel mogelijk. U moet niet vergeten uw legitimatie en verzekeringspas mee te nemen. Ook moeten deze behandelingen gelijk worden betaald met pin of contant geld, dus denk hier ook aan. Dan zorgen wij dat alles zo snel mogelijk weer in orde komt.

Reguliere controle

Natuurlijk hopen wij u niet snel tegen te komen via onze nooddienst. Een reguliere controle kunt u bij ons inplannen wanneer u ingeschreven staat. Inschrijven kan op twee manieren. U kunt het inschrijfformulier invullen of bellen naar 010 71 44 922 of 06 216 67 895. Dan hopen wij u snel bij onze tandarts in de buurt van Bleiswijk te kunnen verwelkomen.

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.