Professioneel

Klantvriendelijk

N

Vakkundig advies

Tandarts Schiebroek

Een nieuwe tandarts zoeken in de buurt van de wijk Schiebroek is nog niet zo gemakkelijk. Er zitten aardig wat tandartsprakijken in de regio en hoe weet u nu welke tandarts het beste bij u past. Bij Tandartspraktijk Bergschenhoek vinden wij het zeer belangrijk dat de patiënt zich prettig voelt en niet met tegenzin naar de tandarts gaat. Wij proberen dan ook iedere patiënt voldoende persoonlijke aandacht te geven. Dit maakt ons een zeer geschikte tandarts in de buurt van Schiebroek.

Perfecte zorg voor uw gebit bij onze tandarts in de omgeving van Schiebroek

Tandartspraktijk Bergschenhoek biedt u vele verschillende behandelingen. U kunt uiteraard terecht voor algemene tandheelkunde. Daarnaast zijn wij specialist op het gebied van parodontologie, endodontologie, cosmetische, prothetische en restauratieve tandheelkunde. Een extra service die wij leveren is pedodontologie, ofwel kindertandheelkunde. Wij zijn extra geschoold om kinderen te kunnen behandelen, en dan met name kinderen met beperkingen of gedragsproblemen. Ook kinderen die extreem bang zijn, kunnen bij ons terecht. Wij weten hoe we ze gerust kunnen stellen en de behandeling succesvol kunnen laten verlopen. Wij zijn de ideale tandarts in omgeving in Schiebroek om het gebit van uw kinderen te laten controleren en behandelen.

Altijd bereikbaar

Wij zijn van mening dat men 24/7 tandarts is. Dus ook wanneer de tandartspraktijk gesloten is, willen wij voor u klaar staan wanneer u een noodgeval heeft. Wij werken daarvoor samen met andere tandartspraktijken in de buurt. Om de beurt zijn wij bereikbaar voor noodgevallen, zodat u nooit hoeft te wachten met ernstige klachten. Als u graag patiënt wilt worden bij onze tandarts in de buurt van Schiebroek kunt u zich inschrijven via het inschrijfformulier of door te bellen naar 010 71 44 922 of 06 216 67 895.

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.