Professioneel

Klantvriendelijk

N

Vakkundig advies

Tandartspraktijk Bergschenhoek

Bij Tandartspraktijk Bergschenhoek kunt u rekenen op complete zorg. Wij behandelen u op een professionele manier, maar staan ook altijd klaar om u te voorzien van vakkundig advies. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat de patiënt zich op zijn of haar gemakt voelt. Wij proberen onze patiënten dan ook altijd zo persoonlijk mogelijk te benaderen en iedereen de tijd en aandacht geven die hij of zij verdient.

Tandartspraktijk Bergschenhoek: professioneel en vol passie

Bij Tandartspraktijk Bergschenhoek zijn we gek op ons werk en helpen u dan ook met veel passie. Er vinden voortdurend nieuwe ontwikkelingen plaats op het gebied van de tandheelkunde. Wij willen u altijd de beste behandeling en het meest accurate advies geven. Daarom volgt iedereen in het team regelmatig bij- of nascholing om goed op de hoogte te blijven. Dit heeft er onder andere toe geleid dat wij één van de weinige kindertandartsen in Nederland in dienst hebben. Als u een kind heeft dat erg bang is voor de tandarts of last heeft van gedragsproblemen of een beperking kunt u bij ons een controle inplannen. Onze tandarts is opgeleid om deze kinderen op de juiste manier te behandelen.

Wanneer kunt u bij ons terecht?

Onze openingstijden zijn als volgt:

  • Maandag van 9.00 tot 12.00 en van 13.00 tot 19.00 uur;
  • Dinsdag van 8.00 tot 12.00 en van 13.00 tot 18.00 uur;
  • Donderdag van 8.00 tot 12.00 en van 13.00 tot 16.00 uur;
  • Vrijdag alleen op afspraak (wanneer het niet tot maandag kan wachten).

Bij zeer ernstige noodgevallen kunt u altijd bellen, ook in het weekend en in de avonden. Wij werken dan met enkele andere tandartspraktijken samen. U kunt kijken wie op dat moment verantwoordelijk is voor de nooddienstregeling en deze tandartspraktijk bellen. Voordat u een afspraak maakt, moet u zich eerst ingeschreven hebben bij onze tandartspraktijk in Bergschenhoek. Inschrijven kan via het inschrijfformulier of door te bellen naar 010 71 44 922 of 06 216 67 895. Hopelijk verwelkomen we u snel als nieuwe patiënt bij Tandartspraktijk Bergschenhoek.

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.