Professioneel

Klantvriendelijk

N

Vakkundig advies

Tandartspraktijk Berkel en Rodenrijs

Tandartspraktijk Bergschenhoek in de buurt van Berkel en Rodenrijs biedt u alles wat u zoekt in een tandarts. Wij voeren reguliere behandelingen uit, maar bieden ook extra diensten die u niet krijgt bij iedere andere tandarts. Als u op zoek bent naar een tandartspraktijk in de buurt van Berkel en Rodenrijs is onze tandartspraktijk dus absoluut een goede keuze.

Professionele en vakkundige tandartspraktijk in de buurt van Berkel en Rodenrijs

Wij bieden verschillende soorten behandelingen aan bij onze tandartspraktijk in regio Berkel en Rodenrijs. Zo kunt u bij ons terecht voor:

  • Mondhygiëne;
  • Parodontologie;
  • Endodontologie;
  • Algemene, restauratieve, prothetische en cosmetische tandheelkunde;

Wij kunnen u met vrijwel ieder gebitsprobleem helpen. Daarnaast is onze tandarts bevoegd kindertandarts. Dit houdt in dat ze is opgeleid om kinderen te helpen die een beperking hebben, gedragsproblemen hebben of bang zijn voor de tandarts. Deze kinderen moeten met extra zorg behandeld worden. Daarnaast kunt u ook altijd bij ons terecht wanneer u een noodgeval heeft. Wij zijn daarvoor ook buiten de openingstijden bereikbaar.

Bezoek onze tandartspraktijk in regio Berkel en Rodenrijs

Als u graag een controle wilt ondergaan bij onze tandartspraktijk moet u zich eerst inschrijven. U kunt dit doen via het inschrijfformulier of telefonisch. Wij zijn te bereiken op het nummer 010 71 44 922 of 06 216 67 895. Wij helpen u graag met al uw gebitsproblemen.

Laat ons uw kind helpen!

Heeft u een kind dat in bovenstaande categorie valt of wilt u graag dat uw kind naar een tandarts gaat die goed met kinderen overweg kan? Dan is onze kindertandarts in regio Berkel en Rodenrijs perfect voor u. Om een controle in te plannen moet u zich eerst inschrijven. Dit kunt u doen door het inschrijfformulier in te vullen of door ons te bellen via 010 71 44 922 of 06 216 67 895.

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.