Professioneel

Klantvriendelijk

N

Vakkundig advies

Tandartspraktijk Prins Alexander

Zoekt u een geschikte tandartspraktijk in de omgeving van de wijk Prins Alexander? Tandartspraktijk Bergschenhoek is gevestigd in het nabijgelegen Bergschenhoek en biedt service die u niet bij iedere tandarts vindt. Zo vindt u bij ons een bevoegd kindertandarts en kunt u gebruik maken van onze nooddienstregeling.

Wees zuinig op uw gebit en bezoek regelmatig onze tandartspraktijk in de buurt van Prins Alexander

Uw gebit is zeer belangrijk en moet goed onderhouden worden. Wanneer u dit niet doet, kan u er veel last van krijgen en kan het er lelijk uit gaan zien. Daarom is het van groot belang om regelmatig een tandarts te bezoeken. Vaak is er niets aan de hand, maar mocht dat wel zijn dan kan de tandarts gelijk ingrijpen. Wanneer u te lang met klachten blijft rondlopen, kunnen uiteindelijke nare ingrepen nodig zijn die voorkomen hadden kunnen worden. Bij onze tandartspraktijk in de buurt van Prins Alexander kunt u op controle komen. Ook kunnen wij u helpen bij:

  • Cosmetische tandheelkunde;
  • Mondhygiëne;
  • Endodontologie;
  • Parodontologie;
  • Prothetische tandheelkunde.

Daarnaast staan we bekend als kindertandarts. Onze tandarts is opgeleid om kinderen die bang zijn of beperkingen hebben op de juiste manier te behandelen. U kunt dus niet alleen zelf patiënt worden bij onze tandartspraktijk in de buurt van Prins Alexander, maar ook uw kinderen met een gerust hart meenemen.

Inschrijven bij Tandartspraktijk Bergschenhoek!

Als u een tandarts zoekt, kunt u stoppen met zoeken. Schrijf u snel in bij onze tandartspraktijk in de omgeving van Prins Alexander. U kunt hiervoor het inschrijfformulier invullen of bellen naar 010 71 44 922 of 06 216 67 895.

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.