Professioneel

Klantvriendelijk

N

Vakkundig advies

Tandartspraktijk Schiebroek

Zoekt u een professionele tandartspraktijk in de buurt van Schiebroek? Dan is Tandartspraktijk Bergschenhoek precies wat u zoekt. In onze tandartspraktijk staat professionaliteit, transparantie en een persoonlijke benadering centraal. Wij willen dat de patiënt met een tevreden gevoel naar huis gaat. De tandarts is bij velen niet erg populair. Veel mensen vinden het eng en zijn bang dat ze nare behandelingen moeten ondergaan. Wij zorgen ervoor dat u zich op uw gemak voelt en goed geholpen zult worden.

Behandelingen van onze tandartspraktijk in omgeving Schiebroek

Wij verrichten verschillende behandelingen in onze tandartspraktijk. Zo kunt u bij ons een afspraak maken voor:

  • Preventieve behandelingen;
  • Algemene tandheelkunde;
  • Cosmetische tandheelkunde;
  • Mondhygiëne.

En dat is nog niet alles. Wij staan ook bekend als kindertandarts. Zoals we eerder aangaven, zijn veel mensen bang voor de tandarts. Dit zijn met name kinderen. Wij hebben een werkwijze ontwikkeld waarbij we kinderen langzaam laten wennen aan de tandarts en ervoor zorgen dat ze niet langer bang zijn om naar de tandarts te gaan. Ze zullen zonder angst naar onze tandartspraktijk in de buurt van Schiebroek komen.

Bel ons snel!

Als u een afspraak wilt maken bij onze tandartspraktijk in omgeving Schiebroek, kunt u ons hiervoor bellen via 010 71 44 922 of 06 216 67 895. Als u zeer ernstige klachten heeft, kunt u buiten onze openingstijden het mobiele nummer bellen. Hierop zijn we 24/7 bereikbaar. Als er snel iets aan deze klachten moet worden gedaan, kunt u via onze nooddienst op ieder tijdstip bij ons terecht. Als u nog niet ingeschreven staat bij ons moet u dat eerst doen voordat u van onze goede service gebruik kunt maken. Inschrijven kan telefonisch of via het inschrijfformulier.

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.