Professioneel

Klantvriendelijk

N

Vakkundig advies

Tanden bleken Bergschenhoek

Wil u uw tanden laten bleke in Bergschenhoek en omgeving? U kunt dit tegenwoordig zelf thuis doen. Er zijn allerlei middeltjes die beweren uw tanden optimaal te bleken. Als u een goed en professioneel resultaat wilt, kunt u echter beter uw tanden laten bleken door een tandarts. Dan weet u zeker dat alles op de juiste manier wordt gedaan en bent u gegarandeerd van het resultaat dat u wilt.

Tanden bleken in Bergschenhoek bij een professionele tandarts

Tandartspraktijk Bergschenhoek staat bekend als een professional op het gebied van het bleken van tanden, ook wel de cosmetische tandheelkunde genoemd. Bleken kan gedaan worden op verschillende manieren:

  • Door middel van bleekgel. Deze wordt op de tanden aangebracht en vervolgens worden de tanden witter;
  • Door middel van lasertechniek.

Wanneer uw tanden eenmaal zijn gebleekt, blijven ze lange tijd mooi wit. Na een tijdje zal de oude kleur echter weer terugkomen. U kunt dan uw tanden weer opnieuw laten bleken.

Inschrijven en een afspraak maken

Om uw tanden te laten bleken bij Tandartspraktijk Bergschenhoek moet zich eerst inschrijven. Dit kunt u doen met behulp van het inschrijfformulier. Het is ook mogelijk om ons op te bellen en de inschrijving zo te regelen. Wij zijn bereikbaar via 010 71 44 922 of 06 216 67 895. Na de inschrijving kunnen we meteen afspraak inplannen om uw tanden te bleken.

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.