Professioneel

Klantvriendelijk

N

Vakkundig advies

Tanden bleken Rotterdam

Wilt u graag uw tanden laten bleken in regio Rotterdam? Bij Tandartspraktijk Bergschenhoek kunt u uw tanden op zeer effectieve wijze laten bleken. Het bleken van tanden wordt steeds populairder in regio Rotterdam en daarbuiten. Mensen willen graag een mooie glimlach. Dat is niet mogelijk wanneer u niet gelukkig bent met de kleur van uw tanden. Schaamte zorgt er in sommige gevallen voor dat men vrijwel niet meer durft te lachen. Een simpele behandeling waarbij uw tanden worden gebleekt is dan de perfecte oplossing om weer lekker in uw vel te zitten.

Tanden bleken in regio Rotterdam voor een stralende glimlach

Bij Tandartspraktijk Bergschenhoek in omgeving Rotterdam zijn wij gespecialiseerd in cosmetische tandheelkunde, ofwel het bleken van tanden. Het is een ingreep die vrij gemakkelijk kan worden uitgevoerd en waar u weinig last van heeft. Dezelfde dag nog kunt u al optimaal genieten van een stralende glimlach. Uiteindelijk zullen de tanden weer de oude kleur krijgen. Om die mooie glimlach zolang mogelijk te behouden, is het belangrijk om op een aantal zaken te letten:

  • Rook niet of zo min mogelijk;
  • Drink niet te veel koffie of thee.

Wanneer de oude kleur weer terug dreigt te komen, kunt u uw tanden opnieuw laten bleken. U kunt er ook voor kiezen om het bij te houden en bijvoorbeeld maandelijks te bleken, zodat uw tanden er altijd mooi wit uitzien.

Tandartspraktijk Bergschenhoek voor cosmetische tandheelkunde

Wilt u graag uw tanden laten bleken bij onze tandartspraktijk in regio Rotterdam? Dan kunt u zich eerst inschrijven als patiënt bij ons. Dit kunt u doen via het inschrijfformulier of door te bellen naar 010 71 44 922 of 06 216 67 895. Wij zorgen ervoor dat u binnenkort weer met een stralende glimlach de straat op kan.

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.