Tanden bleken

Nu mensen steeds langer hun gebit behouden, krijgen ook meer mensen te maken met verkleuring door koffie, thee en andere voeding welke het glazuur kan verkleuren. Vullingen en eventuele caries kunnen dan meer zichtbaar worden, zodat het nodig is om tanden te bleken.

Behandeling Tanden bleken

Er zijn diverse technieken mogelijk om het eigen gebit cosmetisch te verfraaien. Een mooie gebit resulteert in een zelfverzekerde glimlach en geeft tevens een goed gevoel. Onze behandeling en technieken zijn erop gericht dit op een esthetisch verantwoorde manier te doen zonder het eigen gebit te beschadigen. 

De behandeling van het bleken bestaat uit 1 bezoek aan de praktijk. De behandeling is pijnloos en wordt afgestemd op uw persoonlijke gebitskleur. De tanden zijn direct na de behandeling enkele tinten lichter. De in-office bleekmethode is een snelle veilige en effectieve manier om tanden te verlichten.

Ons doel is een stralende glimlach

Of het nu gaat om een afgebroken hoekje, tandvlekken of een verkleurde vulling.  Ons uiteindelijke doel is dat u niet langer uw gebit hoeft te verbergen en breed uit kunt lachen op een familie foto. Neem contact op met onze praktijk en maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. Voor ieder probleem vinden wij een passende oplossing!