Professioneel

Klantvriendelijk

N

Vakkundig advies

Witte tanden Rotterdam

Kies voor witte tanden en kom langs in onze praktijk vlakbij Rotterdam. Tandartspraktijk Bergschenhoek voorziet u van professioneel advies over het bleken van uw tanden. Om te verzekeren dat het goed gebeurt en u een stralend witte lach krijgt, garanderen wij u witte tanden in onze praktijk vlakbij Rotterdam!

Gegarandeerd witte tanden bij Tandartsenpraktijk Bergschenhoek nabij Rotterdam

Niks is zo vervelend als onzeker zijn over uw glimlach. Lacht u niet meer met uw tanden ontbloot? Wij zorgen ervoor dat u weer met een brede grijns durft te lachen! Door uw tanden te bleken, wordt uw gebit voor een langere tijd wit. Er zijn een aantal dingen die u zelf kunt doen om verkleuring van uw tanden te voorkomen:

  • Verlagen van de consumptie van dranken met kleurstoffen zoals koffie, thee en rode wijn;
  • Mindering in het roken van sigaretten.

Maak kennis met onze andere diensten

Niet alleen voor witte tanden komt u naar onze praktijk vlakbij Rotterdam. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een mondhygiënist? Ook daarvoor bent u bij Tandartspraktijk Bergschenhoek verzekerd van professionele zorg. We begeleiden u bij het verbeteren van uw mondgezondheid.

Maak uw afspraak voor een kennismakingsgesprek

Het bleken van uw tanden kan op een aantal manieren. Wij maken gebruik van een bleekgel die we op uw tanden verspreiden. Daarnaast is het mogelijk om het te doen met behulp van lasertechniek. Voor witte tanden komt u dus naar onze praktijk vlakbij Rotterdam. Bel om een kennismakingsgesprek te plannen naar 010 71 44 922. U bent uiteraard ook welkom in onze praktijk aan de Oosteindseweg 1 in Bergschenhoek.

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.